Zoek

Bussum Cultureel

Zaterdag 16 september

Culturele markt

Op zaterdag komen op het Wilhelminaplantsoen, en in de aangrenzende straten, Havenstraat en de Kapelstraat het volledige Kunst & Cultuur aanbod samen. We creëren daarbij verschillende werelden en podia, die in elkaar overlopen en elkaar versterken.

Het programma start om 12.00 uur met verschillende podia op het Wilhelminaplantsoen, in en rondom prachtige stretchtenten en stijlvolle partytenten. Ook is er een gezellig en Multi-culinair foodplein.

Alle verenigingen, stichtingen, toneel- en theaterclubs, dansverenigingen en koren van Gooise Meren trekken alles uit de kast om zich te laten horen en zien. Met daarnaast ook veel gezelligheid, verrassend straattheater, vele kinderactiviteiten en fijne terrassen.

Praktische informatie

Art Fair Gooise Meren

Onder de bomen op het Wilhelminaplantsoen is dit jaar ook het kunstenaarsplein van de Art Fair Gooise Meren. Vele kunstenaars tonen hun kunstwerken vanuit sfeervolle tenten aan de bezoekers. 

Vanaf 12.00 tot 20.00 uur ben je welkom om te genieten van een mix van kunst, cultuur, theater, dans en muziek. Op het Multi-culinair foodplein kun je genieten van een hapje en een drankje op een van de terrassen.   

Praktische informatie

Food & Drinks – Festival Smaak

Van 12 tot 20 uur vind je op het Wilhelminaplantsoen een gezellig en multi-culinair foodplein met vele foodtrucks en catering uit de omgeving.

Vanaf 17 uur presenteren we een nieuw concept voor jong en oud. Festival Smaak! Een bijzondere muzikale & culinaire avond in de openlucht. Neem plaats, geniet van diverse optredens en acts en ondertussen haal je een hapje en een drankje naar keuze bij een foodtruck. Met om 19.30 uur een feestelijke afsluiting en mogelijkheid tot zingen en dansen! 

Tussendoor is er ook nog ruimte voor een bezoek aan de deelnemers van de Art Fair en creatieve & Culturele Markt en andere bijzondere acts. 

Praktische informatie

Live muziek, theater en dans

De hele dag kun je genieten van de vele optredens rond het Wilhelminaplantsoen. Er zijn optredens van lokale bands, er zijn dansperformances van dansscholen en muziekverenigingen, er is een knus theater en er zijn vele bijzondere acts. 

Met optredens van o.a. Miranda Melger & Band, Van Bemmel kwartet, Serendipity, Catalijne, de Amsterdamse Meezingbende, High Heel Sneakers en Spiritual Thing

Praktische informatie

Goesting Podium

Wie nog even door wil feesten: van 17 tot 24 uur is er livemuziek bij Café Goesting in de Kapelstraat. Met verschillende optredens vanaf het podium. Gooi je haren los, zing mee en dans op de muziek van professionele bands.

Met optredens van: DJ Karim, Drinken Van De Zaak, Midnight Rambler en Soulmachine!

Praktische informatie
Scroll naar boven