Reserveren Bussum Cultureel 2019

Aanmelden voor deelname aan de Culturele markt of de Sprookjespuzzeltocht op Zaterdag 7 september 2019

Voor alle creatieve, culturele ondernemers, stichtingen of verenigingen: Reserveer nu een professionele tent, een marktkraam of een tafel met parasol op de culturele markt.

Voor alle ondernemers in het centrum van Bussum of deelnemers aan de Culturele markt: neem deel aan onze unieke sprookjespuzzeltocht en maak alle kinderen van Gooise Meren en hun ouders blij.

Inschrijven kan tot 20 augustus 2019.

Deelname aan de Art Fair Gooise Meren Zondag 8 september

Voor alle kunstenaars die willen deelnemen aan de Art Fair Gooise Meren: Reserveer hier een plaatsje op de Art Fair Gooise Meren. Inschrijving sluit op 20 augustus.

Promotie op Bussum Cultureel

Voor iedereen met een creatief aanbod: plaats uw advertentie op Bussumcultureel.nl of in Bussums Nieuws. Inschrijven kan tot 31 augustus.

Helaas, het reserveren van een plaatsje aan de Langste Eettafel op zondag 8 september 2019 is niet meer mogelijk. We zitten vol.
Super tof. Onze podia zijn volgeboekt! Met vele lokale, professionele, vrolijke, artiesten, dansers, zangers en muzikanten.

Wil je volgend jaar optreden op een professioneel podium? Speel je een instrument? Zing je? Dans je? Speel je in een band of orkest? Ben je een standup comedian? Leuk als je ook op ons podium wilt optreden! Alles kan en mag! Leef je van je kunst, of ga je los omdat je het gewoon leuk vindt om te doen? Heb je een vraag? Mail dan naar mail@bussumcultureel.nl

Prijzen Bussum Cultureel 2019

Bijgaande prijzen zijn voor deelname aan de Culturele Markt en de Sprookjespuzzeltocht op zaterdag 7 september en de Art Fair Gooise Meren op zondag 8 september.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het Proef&Wijnplein, stuur dan een mail naar Mail@bussumcultureel.nl, dan nemen wij contact met u op.

Menu