Franse lessen met Alliance Française ‘t Gooi

cours-de-prolong-ROC

Franse lessen met Alliance Française ‘t Gooi

de Alliance Française werd in 1883 in Frankrijk in het leven geroepen om wereldwijd de Franse taal en cultuur te promoten. De instelling is gevestigd in Parijs. Enkele jaren later, in 1888, kreeg Nederland zijn eigen Alliance Française. Momenteel zijn er 34 afdelingen, verspreid over het hele land. In Nederland heeft Alliance Française meer dan 10.000 leden en cursisten

Alliance Française ‘t Gooi werd in 1934 opgericht. In 2015 telt het ruim 250 leden en cursisten uit het Gooi en directe omgeving. De leden ontmoeten elkaar op een cursus Frans of bij één van de culturele activiteiten, zoals een soirée (met een lezing over een Frans onderwerp). Andere activiteiten zijn onder andere het “Café Parlant”, museumbezoek, kooklessen en de jaarlijkse excursie naar Frankrijk. Voor de cursisten zijn die bijeenkomsten een mooie aanvulling op de Franse lessen. De Alliance Française is immers meer dan alleen een taleninstituut!

calendar

Data

Wekelijkse groepscursussen op alle niveaus vanaf eind September tot eind april, franse chorale, literature. Zie alle data op onze website.

eur

Kosten

€245,- per seizoen. 25 lessen van anderhalf uur tussen eind september en eind april

map_marker

Locatie

WOC de Palmpit in Bussum aar ook veel andere locaties in het Gooi
Koekoeklaan 3,
1403 EL
Bussum

user

Contactgegevens

Marc Defossez
aftgooi.cursussen@gmail.com
06 – 411 427 57
http://afpb.nl/gooi/

Menu