De Langste Eettafel

wordt verplaatst naar zondag 4 juni 2023 !
Lieve mensen,
Helaas hebben we vanwege de weersvoorspellingen moeten besluiten om voor as zondag De Langste Eettafel te annuleren. Een pittige beslissing want iedere weer-app voorspelt iets anders. Het wordt herfstig weer. Maar hoe nat? Hoe koud? Hoeveel wind? De voorspellingen gaan alle kanten op. De Langste Eettafel moet een onvergetelijke ervaring voor jullie zijn. En een diner in kou, regen en wind past niet in dat plaatje vinden wij. Dus hebben we de keuze gemaakt om het te verzetten naar zondag 4 juni 2023.
We balen natuurlijk ontzettend, want we hadden er enorm veel zin in, maar we vinden dat we geen andere keuze hebben. We hopen op jullie begrip en natuurlijk hopen we vooral dat jullie er in op 4 juni bij zullen zijn.
Jouw reservering blijft gewoon staan als je dat wilt. In het voorjaar hoor je dan weer van ons.
Je kunt er ook voor kiezen om te annuleren. Hou dan alleen rekening met de kosten van 5 euro per persoon aan administratie- en organisatiekosten. Stuur als je wilt annuleren een mail naar mail@bussumcultureel.nl met jouw reserveringsnummer. Het bedrag wordt dan teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.
Laten we er samen op 4 juni een superfijn feestje van maken!
Hopelijk tot dan! En misschien zien we je wel even op de Culturele UIT-markt op zaterdag 17 september of de ArtFair op zondag 18 september. Kijk voor het actuele programma op www.bussumcultureel.nl
Liefs,
Restaurant Leuk
Cafe-Restaurant Nobel
Trev’s soep
L’Affetto
Keigo
Restaurant Therapy
Bussum Cultureel

De deelnemende restaurants van 2022!

Menu