De Langste Eettafel

Zondag 18 september van 17.00 tot 22.00 uur

In de Kapelstraat staat gelukkig dit jaar weer De Langste Eettafel gedekt. Vanaf 17.00 uur kunt u heerlijk komen borrelen in deze unieke terrasstraat en om 18.00 uur gaan we aan tafel met maximaal 450 gasten!

Dit jaar doen de volgende restaurants uit de Kapelstraat mee: Restaurant Therapy, L’Affetto, Trev’s Soep Smullokaal, Restaurant Leuk, Cafe Restaurant Nobel en Asian Fusion Keigo. Mooi rijtje geweldige restaurants! Ieder restaurant maakt een culinaire verrassing voor u. En niet alleen culinair, maar ook cultureel wordt u verwend.

Leuk als je erbij bent! Dus boek snel, want vol = vol.

Het is echt ongelofelijk, en ook wel heel bijzonder, maar we zijn trots om te mogen melden dat De Langste Eettafel al helemaal volgeboekt is.
Mocht je op een wachtlijst willen worden gezet, stuur dan een mail naar mail@bussumcultureel.nl en geef aan met hoeveel personen je wilt deelnemen. Misschien is er iemand die afzegt. Voor allen die erbij kunnen zijn: we gaan er een heel mooi feest van maken! tot snel.

De kosten zijn 47,50 euro per persoon incl. 6 gerechtjes, entertainment, inrichting en aankleding, organisatie- en administratiekosten en natuurlijk de gezelligheid. Alleen de drankjes zijn niet inbegrepen. Deze kunt u bij de bar apart afrekenen (cash only!)  En als De Langste Eettafel niet door mag gaan, dan krijgt u uw geld terug minus organisatie- en administratiekosten. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit!

De deelnemende restaurants van 2022!

Menu