De Langste Eettafel

Zondag 18 september van 17.00 tot 22.00 uur

In de Kapelstraat staat gelukkig dit jaar weer De Langste Eettafel gedekt. Vanaf 17.00 uur kunt u heerlijk komen borrelen in deze unieke terrasstraat en om 18.00 uur gaan we aan tafel met maximaal 450 gasten!

Dit jaar doen de volgende restaurants uit de Kapelstraat mee: Restaurant Therapy, L’Affetto, Trev’s Soep Smullokaal, Restaurant Leuk, Cafe Restaurant Nobel en Asian Fusion Keigo. Mooi rijtje geweldige restaurants! Ieder restaurant maakt een culinaire verrassing voor u. En niet alleen culinair, maar ook cultureel wordt u verwend.

Leuk als je erbij bent! Dus boek snel, want vol = vol.

Een plaatsje reserveren aan De Langste Eettafel via deze pagina is alleen bestemd voor diegenen die zich hebben aangemeld voor de wachtlijst.m

Boek je toch, maar sta je niet op deze wachtlijst en heb je geen mail van ons gehad, dan krijg je geen geld retour. Dat klinkt best hard, maar we willen niemand teleurstellen die zich netjes heeft aangemeld. We hopen op jouw begrip. 

De kosten zijn 47,50 euro per persoon incl. 6 gerechtjes, entertainment, inrichting en aankleding, organisatie- en administratiekosten en natuurlijk de gezelligheid. Alleen de drankjes zijn niet inbegrepen. Deze kunt u bij de bar apart afrekenen (cash only!)  En als De Langste Eettafel niet door mag gaan, dan krijgt u uw geld terug minus organisatie- en administratiekosten. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit!

De deelnemende restaurants van 2022!

Menu