Het spijt ons dit bericht te moeten sturen: Bussum Cultureel stond gepland voor 4, 5 en 6 september 2020 en het beloofde een geweldige editie te worden met vele bekende, met ook een aantal hele nieuwe onderdelen. Maar helaas hebben we moeten besluiten dat het hele festival niet doorgaat als gevolg van de corona-pandemie.
Gelukkig begint het leven langzaam weer een beetje op gang te komen, maar voor evenementen met een vergunning geldt in ieder geval tot 1 september 2020 een verbod. En zelfs die datum is nog onzeker. Kortom, het risico was gewoon te groot en hebben we in overleg met de Gemeente Gooise Meren de moeilijke beslissing genomen om het festival voor dit jaar te annuleren.

De teleurstelling is groot voor het hele team, van de programmeurs en crew tot onze vrijwilligers, en natuurlijk ook voor onze bezoekers en alle geweldige artiesten, kunstenaars en creatievelingen. Maar helaas dit jaar dus geen Openluchtbioscoop, geen Culturele Markt, geen Proef- & Wijn Plein, geen Theaterstraat, geen Taalplein, geen Poppodium, geen Peuterfilm, geen Kinderplein, geen Muziek, geen Dans, geen Art Fair, geen Fonteinconcert en geen Langste Eettafel.
Samen met een aantal creatievelingen zijn we aan het broeden op een plannetje om binnen de coronatijd toch het culturele seizoen te kunnen openen. U leest hier meer over op onze homepage. Klik hier.

En kijk ook even op de poster hiernaast.

Volgend jaar staat Bussum Cultureel gepland op 17, 18 en 19 september 2021 en met nog meer energie zullen we dan samen een fantastische editie gaan bouwen! Maar voor nu: blijf gezond.

Warme groeten,

Marc, Rik, Yvette, Ernst en Mirjam
bestuur van Bussum Cultureel
mail@bussumcultureel.nl

Help je mee om van Bussum Cultureel 2021 een nog groter feest te maken? We hebben een aantal leuke vacatures!

Bussum Cultureel wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kunstkring Artes, st Helder Gooische Meren, Spant!, Cafe Goesting, Gemeente Gooise Meren, Filmhuis Bussum, Grafimedia, De Gooische Muziekschool, Stichting Kinderopvang SKBNM, De Tindal stichting, Drugsadvies.nl, de Nieuwe Muziekschool, Podium De Mess, Bakkerij van Breemen, De Bloemenschoof, de muziekvrienden uit het Brediuskwartier, Restaurant Atlantique, Restaurant Leuk, Trev’s Soep, Bistro Nobel, Streetfood City, L’Affetto, Restaurant Therapy, De Protestanten Kerk, Gamma, Hocras, Enter Media, Si So Italiano, De IJsbrommer en de ondernemers uit de Kapelstraat, Havenstraat, Wilhelminaplantsoen en de Brinklaan. En natuurlijk alle deelnemers aan de Culturele Markt, de Art Fair en alle artiesten.

Cultureel Plein 
Menu