Marjan Banis Blokfluitstudio Bussum

Blokfluit spelen op hoog niveau

In een aangename studio de kunst van het blokfluitspelen onder de knie krijgen. Dat kan bij Marjan Banis. Als ervaren blokfluitiste geeft ze al jaren les aan leerlingen van 5 tot 85 jaar, van starters tot professionals. Met enthousiasme en toewijding weet ze leerlingen van elk niveau te stimuleren. Van jongs af aan wordt er samengespeeld, geluisterd, geswingd en geblazen. Tevens is er aandacht voor de achtergrond van muziek, notatie en improvisatie.

Voor velen is zij geen onbekende. Niet alleen vanwege haar lessen, maar ook door het leiden van ensembles, blokfluitdagen en het geven van talloze concerten met blokfluitkwartet Brisk is zij een gewaardeerd blokfluitiste. (www.brisk.nl)

Kinderen

Omdat de blokfluit zo toegankelijk is voor beginnende muzikanten, is het instrument zeer geschikt om al op jonge leeftijd mee te starten. Op speelse wijze leer je noten lezen, van blad spelen, je instrument goed bespelen, echt samenspelen en luisteren. En natuurlijk doe je mee aan het zomer- en winterconcert!

Volwassenen

Veel volwassenen hebben vroeger enige tijd blokfluit gespeeld. Zou het niet leuk zijn het spelen weer op te pakken en in eigen tempo verder te ontwikkelen? Of misschien wilt u graag samenspelen of met een ensemble gecoacht worden? Ook wie graag wil beginnen met blokfluit spelen (dat kan ook met alt- of tenorblokfluit) is van harte welkom. Want niet het niveau, maar het ontdekken van je mogelijkheden is belangrijk, en deze stap voor stap uitbreiden terwijl je ondertussen met plezier muziek maakt.

Geïnteresseerd? Bel of mail voor meer informatie en neem een proefles!

Contactgegevens

Marjan Banis Blokfluitstudio Bussum

Huizerweg 66

1402 AE  Bussum

Telefoon 06 49 99 24 55

Email  banis@brisk.nl

Menu