Autobiografisch Schrijven – De Levensstudio

Ben je een vat vol verhalen en verzucht je regelmatig: “Ach, ik zou er een boek over kunnen schrijven?” Of misschien speel je wel eens met de gedachte om je levensverhaal te schrijven, maar weet je niet hoe? Schrijf je dan in voor de cursus Autobiografisch schrijven, een kennismakingscursus waarin je leert schrijven over je leven. Aan de hand van verschillende autobiografische schrijfopdrachten, beschrijf je concrete levensgebeurtenissen. Aan de orde komen o.a:

  • perspectiefverandering
  • wheelstories
  • clusteren
  • snel schrijven
  • zintuiglijke beschrijving
  • luisteren naar jezelf en anderen
  • thema’s/schaduwthema’s

Naast de technische handvaten die ik bied ten aanzien van het schrijven, biedt de cursus je ook de mogelijkheid om ervaringen te delen met andere deelnemers. Al schrijvende zal je levensthema’s, nieuwe perspectieven en betekenisvolle samenhang in je leven en ontstaansgeschiedenis ontdekken. Schrijfervaring is geen vereiste, de cursus is voor iedereen toegankelijk. Het enige wat je nodig hebt, is een schrijfboek en een pen.

Ervaring deelnemer:

Deze cursus was even indrukwekkend als hilarisch. Verhalen, groot of klein, allemaal waren ze even waardevol en herkenbaar. Al schrijvend voel je wie je eigenlijk bent.

De cursus wordt gegeven door biografisch consulente Renée Rosenboom van de LevensStudio, werkplaats voor het levensverhaal.

Zie ook www.levensstudio.nl

Data

Per direct en in overleg. Avonden of ochtenden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers.

Kosten

Voor 6 dagdelen €150,- incl. koffie/thee

Locatie

Korte Singel 32, Bussum

Contactgegevens

Renée Rosenboom (biografisch consulente en narratief trainer)
Voor meer informatie en/of aanmelding:
06-24257650
renee@levensstudio.nl
www.levensstudio.nl

Menu