Comello Art

Bij Jacqueline Comello kunt u zowel in het Atelier als online schilderlessen volgen. Er zijn in het atelier een aantal maatregelen getroffen, zodat u Coronaproof de lessen kunt volgen. Het aantal deelnemers per Atelierles is maximaal 5. Tussen de schildersezels staan plexi-glas schermen opgesteld.

Atelierlessen


Tijdens de Atelierlessen kiest u zelf uw onderwerp en techniek (aquarel-, olie- of acrylverf). Zowel beginners als gevorderden kunnen in het atelier terecht. U wordt op uw eigen niveau begeleid. In een ontspannen sfeer bent u lekker bezig met schilderen. De groep zorgt voor nieuwe inspiratie en gezelligheid en u wordt persoonlijk begeleid in het ontwikkelen van uw eigen stijl van schilderen.

Basiscursussen


Naast de Atelierlessen geeft Jacqueline ook twee basiscursussen: Aquarelleren in 12 stappen en Leren tekenen. Normaliter worden deze cursussen 2x per jaar gegeven. Nu met het nieuwe Corona-lesrooster moet er nog gekeken worden of deze cursussen dit najaar doorgaan. Als ze doorgaan, start Aquarelleren in september en Leren tekenen in eind oktober. Voor meer informatie kijk op www.comello-art.nl.
Workshops Acryl Gieten
Elke maand geef ik één zaterdagochtend een workshop acryl gieten. De ene keer gieten we op een groot tableau en worden alle kneepjes van het gieten met u gedeeld. De andere keer gaan we gieten over glaswerk, zoals bijv. een schaal of een vaas. U hoeft hier niet voor te kunnen tekenen of schilderen. Meer informatie zie mijn website

Online


Vanaf september kunt u ook online cursussen volgen bij Comello-Art. Het online-gedeelte is net gestart, in de loop van de tijd zal het cursusaanbod worden uitgebreid. Een cursus bestaat uit tekstbestanden, video’s en opdrachten, waarop u feedback kunt krijgen. 
Meer informatie kunt u vanaf 1 september vinden op www.comello-schilderacademie.nl.

Data

Ateliercursussen (12 lessen)

start in de week van 21-25 september

in de ochtend: 10.00-12.00 maandag, dinsdag.

in de middag: 14.00-16.00 maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

in de avond: 19.30-22.00 maandag, woensdag

Basiscursussen nog onzeker of deze doorgaan.


Aquarelleren in 12 stappen (12 lessen) start 23 september, 14.00-16.00

Leren tekenen (8 lessen) start 29 november, 10.00-12.00

Workshops gieten


Acryl gieten over glas: 15 augustus, 10 oktober

Masterclass acryl gieten: 19 september, 21 november

Kosten

Basiscursus Aquarelleren € 295
Basiscursus Leren Tekenen € 200 excl. materialen
Atelierlessen € 270 excl. materialen
Workshop acryl gieten over glas € 75
Masterclass acryl gieten € 95

Locatie

Atelier Comello-Art
Vliegdenweg 13
Bussum 1406 MX

Contactgegevens

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Meer informatie over de (online) lessen en de basiscursussen vindt u op  www.comello-art.nl
Heeft u vragen, stuur dan een email of maak vrijblijvend een afspraak met Jacqueline in het atelier in Bussum.

Jacqueline Comello
jacqueline@comello-art.nl
0617704781
www.comello-art.nl